VOLT '18, minden amit tudnod kell

logo.jpg

Idén 26. alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválját Sopronban. Június 26. és 30. között ismét megtöltik a várost a fiatalok, nem csoda, hogy ennyire népszerű a fesztivál, hiszen rendkívül sokszínű zenei kínálata van. Pop, rock, hip-hop és elektronikus zene is képviselteti magát a színpadokon.

A fesztiválról minden információ megtalálható a honlapon amire szükséged lehet, valamint sok mindenhez segítséget is nyújtanak. Budapestről a fesztivál teljes ideje alatt közlekednek transzferek Sopronba, melyek a bejáratnál tesznek le. A weblapon Oscar foglalására is lehetőséged van, továbbá Tisza-VOLT fesztiválbuszok is könnyítik a közlekedést.

Természetesen adott a lehetőség, hogy szembenézz a sátrazás minden kihívásával, de egyéb opcióid is vannak. Bérelhetsz sátrat a helyszínen is, továbbá lakókocsit, illetve házikót is. A honlapon különböző hotelekkel, illetve diákhotelekkel szerződött csomagokat is igénybe vehetsz, ha kényelmesebb szállásra vágysz.

Minden adott a hatalmas bulizáshoz, elérhető wifi hálózat, igénybe vehetsz csomagmegőrzőt, továbbá leadhatod a telefonodat tölteni. A fesztivál területére telepítenek ALDI abc-t, valamint Rossmann üzletet, hogy mindenki igényei szerint be tudjon vásárolni.

De kikért is érdemes eljönni? Fellép a Clean Bandit, színpadon lesz Alan Walker és képviselteti magát a Depeche Mode is. A rock szerelmeseinek a Hollywood Undead fog játszani, aki pedig magyar előadóra vágyna, jelen lesz Ákos, a 30Y és a Punnany Massif, valamint a Wellhello is.

212547_775x400.jpg

Így már tudod, hogyan jutsz el Sopronba, a szállások közül csak választanod kell és tervezd meg előre, kikért akarsz majd megőrülni az első sorban.  A szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy megérje Sopronba utazni. Ha még nincs bérleted és úgy gondolod, ott lenne a helyed a fesztiválon, gyorsan látogass el a weboldalra, utána pedig ne felejtsd el letölteni az appot.

VOLT 2018, ott a helyed!