Nyugdíjas kör a szextech üzletágban

Ádám és Éva valószínűleg kitérne a hitéből, ha tudomásukra jutna hova jutott a világ a szeretkezés kapcsán. Velük szemben nekünk már nem újdonság a hír, hogy guminők de akár robotok is vásárolhatók örömszerzés céljából, viszont a most feltörő üzletág ennél jóval messzebbre ment. Az előrebecslések alapján 2022-ra a szextech 31 milliárd dolláros üzletág lehet és ebben nagy szerepet játszik vásárlóköre, amelynek jórésze már nyugdíjas éveiben jár.

 

Persze nem mintha megvetendő lenne a vén kecske aki szívesen megnyalja a sót, csupán felveti a kérdést, hogy miben lehet más, akár nevezzük jobbnak ezeket a termékeket elődeiknél? A cég alapítója szerint, bár még mindig tabu témának számít a szex, fontos lenne hangsúlyozni, hogy milyen jótékony élettani hatása van annak, ha valaki harmonikus, örömteli, rendszeres együttlétet tudhat magának párkapcsolatában. Az eszközök megalkotásánál az volt a cél, hogy az páros örömteli együttléten túl, egészségügyileg is jótékony hatást gyakoroljanak használóikra.

Az eszközöket úgy tervezték, hogy mindkét félnek örömöt tudjon nyújtani, valamint hogy a felek számára különböző problémákra jelenthessen megoldást. A nőknél segítséget nyújthat a szülés utáni regenerálódásban, ugyanis edzi a hüvely falát, valamint segít az esetleges sebek regenerálódásában is. Továbbá csökkenteni tudja a menstruáció által okozott hasi fájdalmakat is. A férfiak esetében a merevedési zavarokat tudja orvosolni az eszköz, ezzel kizárva a tabletták szedésével járó mellékhatásokat. Valamint jótékony hatást gyakorol a prosztatára is, így enyhíthetők annak megnagyobbodásával járó problémák is. A későbbiekben azon fog dolgozni a vállalat, hogy a fejlesztésekkel egyre több területen használhassák egészségügyi segédeszközként is.




Érdekesség, hogy a megrendelők nagy százaléka 50 évnél idősebb, valamint közöttük is nagy számot képviselnek a nyugdíj korhatárt meghaladók aránya. Tőlük érkezik a legtöbb köszönőlevél és pozitív visszajelzés is, noha persze azt nem tudjuk, hogy a rég feledett újboli öröm, vagy annak egyéb más pozitív hatásai okozzák az elégedettséget, de minden kétséget kizáróan sikerült ezt a közönséget is megmozgatni. Persze továbbra is házhozszállítással rendelik a legtöbb eszközt, ahogyan ki merne vibrátort vásárolni a MediaMarkt-ban, de ez a megrendeléseken amúgy sem változtat.

 

Reméljük nemsokára eljutunk arra a pontra is, hogy antibiotikum helyett hasonló eszközt írjon fel háziorvosunk a nála tett látogatásunk során, addig is érjük be magán beszerzés útján, és élvezzük egészségbeli és örömteli előnyeit is egyaránt úgy, ahogyan korábban nem volt lehetséges.

 

Írta: Pécsi Bálint