Amerika téged vár!

 

Nem tudod, hogy mit csinálj jövő nyáron? Elvoltál idén a melóval de új kihívásokra vágysz? Megnéznéd, hogy milyen is az élet ott, amit állandóan látsz az összes filmben? Akkor miért is ne dolgoznál ott?

72677728_412567252978442_1412167452875292672_n.jpg

Filmekben és sorozatokban is rengetegszer elénk kerülnek az amerikai gyerektáborok, amik egész nyáron át szórakoztatják a kicsiket, hogy minél emlékezetesebb szünidejük lehessen és rengeteg kalandban vegyenek részt. Ez azonban nem működik lelkes dolgozók nélkül, akik mindent megadnak a kicsiknek, hogy a szórakozásuk garantált legyen és a tábor a legszebb emlékeik közé tartozzon. Az igazán kalandvágyóaknak már most felcsillanhatott a szeme, pedig még csak most jön a java! A CampLeaders oldalán már most tudsz jelentkezni a 2020-as nyárra gyerekfelügyelőnek vagy kisegítő személyzeti tagnak és emellé még rengeteg lehetőséget ajánlanak fel neked valamint egy igazán kecsegtető fizetést! Egyetemistaként elmehetsz Amerikába és még kereshetsz is vele! Ugye, hogy megéri tovább olvasni? 

A Camp Leaders ráadásul nagyon segítőkész és rengeteg mindent biztosít számodra! J-1-es vízumot kapsz, biztosítást 90 napra, és a munkavégzés után is maradhatsz iskolakezdésig, hogy felfedezd Amerikát. És a kezdeti költségeid is kevesebbek, mint egy retúr repjegy New Yorkba és ez tartalmaz mindent, mivel a tábor állja a költségeid jelentős részét!

3787c98e8dafefe615956d75734c023b.png

 

De nézzük kicsit részletesebben, hogy miket is kínál neked ez a lehetőség!
Kezdjük azzal, hogy a nyelvtudásod hatalmas mértékben fejlesztheted
Utazási lehetőségek egész Amerikában
Különböző táborokban, többféle munka, ami sok tapasztalatot adhat
Vízum, biztosítás, szállás és minden ami a kényelmes
Barátságok köttetése és a kultúra megismerése

Kevés olyan nyári munka van, ami ennyi lehetőséget és izgalmat ígér és erre már most tudsz is jelentkezni! Sőt az ingyenes regisztráció mellett tájékoztatókra mehetsz és még meg is ismerheted mások személyes tapasztalatait! 

És, hogy mi kell hozzá? Ha elmúltál 19 éves és egyetemen tanulsz vagy már dolgozol akkor csak beszélned kell tudni angolul egy minimális szinten és máris megvannak az alapkövetelmények! 

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed és úgy érzed, hogy ez az a kaland, amire neked a következő nyáron szükséged van látogass el a https://www.campleaders.com/hu/ oldalra, ahol tájékozódhatsz részletesen minden információról és akár jelentkezhetsz már MA is!