Ne tévesszen meg a hideg!

Képtalálat a következőre: „christmas fair budapest”

Nem tudod mit csinálj decemberben? Hiszen már hideg van, esős idő és nincs kedved semmihez? Csak kicsit szét kell nézni, és látni fogod mennyi klassz program vár rád még télen is! Ahelyett, hogy bezárkóznál a szobádba, vedd fel a cipődet, és lépj ki a nagyvilágba!

Sokan azt gondolják, hogy amikor megérkezik a tél, akkor már nem tudunk mást csinálni, csak betakarózni és egy meleg forró csoki mellett megnézni egy filmet, vagy kiolvasni egy könyvet. De nem! Télen sem szabad begubózni. Igaz, hogy már nincs annyira meleg, de ilyenkor ugyanúgy ki kell lépni a lakásból, és csak ki kell nyitnunk a szemünket, hogy lássuk mennyi minden vár ránk odakint! Íme néhány nagyon jó program:

Ha szeretsz futni

Igen csak sokan vannak, akik szeretnek sportolni, és az igazi sportemberek ilyen időkben sem adják felaaa.jpg szenvedélyüket! Ha te is szeretsz futni, és bolondozni is, akkor december 8.-án irány a Margitsziget, aholmegrendezik a Jótékonysági MikuLÁSS Futást. 2 szabály van: fuss amilyen gyorsan és amennyit szeretnél, azonban ezt Mikulás sapkában kell megtenned. De ha csak jót szeretnél szórakozni, a futkosó mikulásokon, akkor arra is van lehetőséged. Árulnak teát, forralt bort és sok-sok karácsonyi sütit.

Vegan Sunday Market

Ha nem eszel húst, állati eredetű terméket, vagy csak szimplán tetszik az ötlete egy vegán karácsonyi piacnak, akkor december 15.-én neked is el kell látogatnod az ANKER’T-be! Lesznek finom ételek, desszertek, házi készítésű szappanok, ékszerek, és ahogyan az esemény nevéből következtethettek, ez mind vegán!

Korcsolyázás

Képtalálat a következőre: „korcsolyázás budapest”
Lehet, hogy az egyik legegyszerűbb program, de sosem maradhat ki! Az egyik legismertebb téli sportok közé tartozik. Barátokkal az egyik legjobb program, ahova még hangulatosabb lehet sötétedéskor elmenni, mikor minden ki van világítva. Ha elfáradsz, akkor meg le tudsz ülni és meginni egy jó forró teát! Korcsolyázni pedig még több helyre is el lehet menni Budapesten, de a legnépszerűbbek a Városligeti Műjégpálya, és a Müpa Jégpálya.

Karácsonyi vásár
Képtalálat a következőre: „the fans strike back star wars”
Ez az a program, amit sosem lehet megunni. Számtalan helyen van, mint például a Vörösmarty téren, vagy a Bazlikánál, Újpesten, és még sorolhatnánk. Minden évben ugyanolyan, nem sok dolgon tudnak változtatni rajta, de mégis minden év decemberében elmegyünk és megnézzük akár többször is. Lehet, hogy nem is veszünk semmit, de mégis mindig végigjárjuk az összes kirakatot. Akár iszunk egy jó forró csokit, forralt bort, eszünk egy kürtöskalácsot, és próbálunk nem elveszni a hatalmas tömegben. Nincs is ennél jobb, nem igaz?

Ki szereti a Star Wars-t?

Ha te is nagy Csillagok Háborúja fan vagy, akkor itt egy kiállítás csak neked! Szeptember 15-től egészen január 19-ig megnézheted a „The Fans Strike Back” kiállítást a Bálnában. Igaz, ez a kiállítás már tart egy ideje, de így hogy december 19.-én jön az új Star Wars film még érdekesebb lehet. A kiállításon számos gyűjtői darab látható, de ezzel együtt profi művészek, szakemberek munkái is helyet kaptak. Ezt igazán nem lehet kihagyni!

Most, hogy így átvettünk pár programot igaz, hogy van hova menni még decemberben is? Ne tévesszen meg a rossz idő, egy igazán jó program feledtetni tudja azt. De ha mégsem, akkor bárhova be lehet ülni, melegedni, meginni egy jó forró italt, majd újult erővel menni tovább.

 

Írta: Nagy Kinga