Kedd este? Tudok egy jó t(r)ippet!

Ha unod a hétköznapi estéket, túl vagy már több ezer sorozaton és nem tudsz mit kezdeni magaddal, de nem is szeretnél reggelig murizni, akkor az A38-on a helyed, egy szuper Random Trippen!

Írta és fotózta: Pálmány Flóra

10995788_977170532301073_3618027078068075373_n.jpgHogy mi is az a Random Trip? Egy olyan koncertsorozat, ami kimondottan improvizációra épül. Nincsenek műfaji meghatározások, és ezért is olyan fantasztikus az, amit hétről hétre alkotnak a fellépők/zenészek. A koncertsorozat vezetői Delov Jávor (Turbo dobosa) és DJ Q-Cee (Winyl Warriorz lemezlovasa), akik körül minden héten más társaság zenél.

1-vert.jpg

A február első heti Tripjén, Sena-t az Irie Maffia énekesnőjét hallgathattuk, Méhes Adriánnal, és az est meglepetés vendége, Mc Kemon közreműködésével. Többek között zenélt Mohai Tamás (gitár); Fehérvári Attila (basszusgitár); Kardos Norbi (billentyűk), valamint DJ Q-Cee (lemezjátszó, beatbox); Delov Jávor (dob). 

Mikor megszólal az első hang, az egyből magával ragad. Furcsa módon figyeled a jobbnál jobb tehetségeket a színpadon, és azon töprengsz, hogy a fenébe tudnak ilyen jót alkotni. Egyszerűen zseniális! Egyszerre felpörget és ellazít. Elérik, hogy ne csak figyeld, hallgasd őket, hanem át is érezd azt, amit a zene által nyújtani szeretnének. Kikapcsolod az agyad, kizárod a külvilágot, és szimplán élvezed a zenét. Ekkor már az sem számít, hogy valaki figyeli-e mindent elsöprő tánctudásod. Úgy érzed tiéd a táncparkett. Élvezed azt, hogy Ők is élvezik azt, amit csinálnak. Az est végére oly mértékben feltöltődsz energiával, jó érzéssel, hogy csak örülni tudsz annak, hogy elmentél, és nem otthon gubbasztottál megint egy éjszakát.

2-vert.jpg

Minden téren ideális hétköznapi program azok számára, akik másnap, korán betévednek az iskolába, vagy épp a munkahelyükre. Ráadásul nem kell attól tartanod, hogy másnapos leszel, mivel ez a buli pia nélkül is élvezhető!

Ha még nem voltál egy Random Trippen sem, akkor mihamarabb pótold kimaradásodat, garantálhatom, hogy fantasztikus élményben lesz részed!

6-vert.jpg

5-vert.jpg

4-vert.jpg

3-vert.jpg