A fesztivál, amire megéri elmenni

Már eleged van a vizsgákból? Gyűlölöd, hogy itt a jó idő, te viszont csak az ablakból lesheted? Hamarosan vége! Nem sokára vége a legszenvedősebb időszaknak, de addig is már tervezheted a nyarat, mivel idén is nagyot fog robbanni az EFOTT! Csak szabadon…

Mit is illik tudni az EFOTT-ról?

  • Mit jelent a rövidítés: Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója
  • 1976-ban jött létre és azóta egy zseniális fesztivállá nőtte ki magát.
  • Idén harmadjára is a Velencei-tónál kerül megrendezésre.
  • Árban teljesen korrekt, és remek fellépőket sorakoztat fel.
  • A tavalyi újítások miatt emelkedett a színvonal.

Újdonságokkal feldobott

Idén sem lesz ugyanaz a fesztivál, mint tavaly, hisz egyfolytában fejlesztés alatt áll. Például először 2017-ben az eseményt már hat napig is élvezhetjük.  A programlistát pedig érdemes mindig követni, hisz még nem teljes. Tudniillik, nemcsak a fesztivál hossza bővült ki idén, de egy új színpaddal is előrukkoltak.

Zenei stílus kavalkád

R’n’B, rock, hiphop, EDM, pop, és még sorolhatnánk tovább mi mindennel találkozhatunk idén Velencén. Itt mindenki magára találhat, az őrülten ugráló embertől, a laza lötyögőig, hisz szinte minden zenei stílus megmutatja önmagát a fesztiválon. Emellett olyan előadókkal találkozhatunk, akiknek a fellépésein biztosan ott kell lennünk: Sean Paul, Tinie Tempah, Hurts, Borgore, Flux Pavilion, Dyro, Punnany Massif, Wellhello, Halott Pénz, Tankcsapda.

Kikapcsolódás

Persze nemcsak a buliról szól minden. Nem lehet végig csak tombolni, hanem ki kell élveznünk a pihenés adta lehetőségeket is. Ha esetleg megfáradnánk, leülhetünk a Velencei-tó partjára megpihenni, örömöt lelni a gyönyörű környezetben. Napközben élvezhetjük a tó adta lehetőségeket, és fürödhetünk is a hőségben. Emellett a Dumaszínház humoristái is szórakoztatnak majd minket.

18034303_10156001045263368_3195306771096327049_n.jpgMi idén sem hagyjuk ki!