Szakmázz nyelvekkel a Külkeren

 Április 10-e nemcsak azért lesz egy kiváló nap, mert nemsokára jön a húsvét és hét közepe van ami már majdnem a vége ugyebár. Mátyásföldön ilyenkor sem csak staton, gazdmatekon, vagy esetleg pénzügyön szórakoztathatod magad. Eljött a Babelfest ideje, a Külker szakmai nyelvi rendezvényé!

Ha esetleg azon gondolkozol, hogy miért nem sikerült még megtanulni hőn szeretett idegen nyelvedet, itt elkeseredésedre választ találhatsz. Külföldi kultúra hiányban szenvednek hétköznapjaid? Gyere, látogass el!

Komolyra fordítva a szót, kilenc nyelven elégítheted ki érdeklődési vágyaidat, a végtelenhez konvergáló mennyiségben létrehozott programok sűrűjében: találsz angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, orosz, japán és kínai szekciót is. Rengeteg különböző előadás fog elhangzani – természetesen különböző nyelveken, Erasmus élménybeszámolókat hallhatsz diáktársaidtól, illetve mindezeken túl lesznek még különböző hallgatói versenyek, ha esetleg kíváncsi lennél sorstársaidra: fotópályázat, ki mit tud, kóstoló, zene, divatbemutató, minden, amit el tudsz képzelni, és pár olyan is, amit nem.

Ha szabad a napod, meg akkor is ha nem, érdemes ellátogatni szeretett Külkerünkre, érezd jól magad, mondd el másoknak is, posztold, majd menj haza és kívánd azt, bár minden napod ilyen multikulti lenne!

A biztonság kedvéért még egyszer, nehogy lemaradj: április 10. (szerda) 9:00-14:00 Külker nyelvi fesztivál. Mindenki mindenkit vár szeretettel, de azért annyira ne várass meg minket!

 

Írta: Braun Dániel