Strand, Buli, Nyaralás! 2019

Ismét eltelt egy év. Sikeres vizsgák és ZH-k tömkelege van a hátunk mögött, már akinek. Most elindulunk és itt hagyjuk a fővárost. Batyunkat hideg sörrel a hátunkra vetjük, és bizony irány Mezőtúr!

Július 23-27. között a már jól megszokott hely a Mezőtúri Városi Strand ad otthont úgy nekünk, mint magának a fesztiválnak. Az East Fest 2012-ben mindössze 5000 emberrel kezdte meg karrierjét (itt hozzá tenném, hogy 4999+én). 2017-ben már 50.000-en buliztak kelet legnagyobb rendezvényén, ez a szám pedig évről-évre csak emelkedik.

Egy kis segítség a lejutáshoz: Még mindig a legegyszerűbb autóval megközelíteni a eseményt, de ebben az esetben a sofőrötök biztos, hogy nem tud inni veletek a lefele úton, szóval ezt nem ajánlom. Viszont, ha mégis így jönnétek, akkor Budapest felől az M5-ös autópályán és a 4. sz. főúton, csak a 4. sz. főúton, majd a 46-os főúton gyertek. Ha a vonatot választjátok (amit én személy szerint a legjobb döntésnek tartok), akkor a MÁV 120-as számú Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vasútvonalán, illetve a 125-ös számú Mezőtúr–Orosháza–Mezőhegyes járataival tudtok lejönni.

Ingyen város: A szervezők minden évben tartják remek szokásukat, és az „Ingyen Város Programnak” köszönhetően még többen látogathatják a fesztivált. Az elmúlt években nagyon sokan jöttek a határon túli országokból, ezért úgy döntöttek, hogy négy határon túli város lakóit hívják meg nagy szeretettel az East Festre. Ők a következők: Arad, Szabadka, Marosvásárhely, Temesvár.

Szállás: Ha nincs még szállásod, akkor látogass el az alábbi oldalra: https://eastfest.hu/szallas/
de ne felejtsétek el, a legnagyobb dili, a sátor móka még mindig ingyenes a fesztivál területén! (és ha a Fornetti környékén versz cöveket, garantáltan 0-24-es lesz a buli!)

Árak: Ezt nem is ragoznánk, minden évben itt találhatóak az ország legpénztárcabarátabb illetve legegyetemistabarátabb árai!

Jegyekért keressétek az alábbi oldalt:
https://www.eventim.hu/hu/jegyek/east-fest-2019-mezotur-mezoturi-varosi-strandfuerdo-510642/event.html

 

Gyertek idén is, mi biztos ott leszünk!

 

Esemény: https://www.facebook.com/events/273201990135385/