Mi leszek ha nagy leszek? - avagy, elérhető szekciók a Kanyarban

Cikkíró: A lapindítón kardinális szerep jut neki. Ötleteket vet fel, témákat javasol és a főszerkesztő útmutatásával megírja a cikket az újság hasábjaira. A cikkíró szeret olvasni, nyitott, tájékozott és mer kérdezni, de persze az sem hátrány, ha ügyesen kanyarintja szavait papírra. Ha ezen a poszton gondolkozol, a tagfelvételen azt is megmutathatod, hogyan dolgozol ki egy adott témát helyben.

tumblr_md0w2zfm0e1qhei2io2_500.gif

Grafikus: A grafikusok adnak stílust az újságnak, nélkülük csak fehér papírra nyomott szövegtenger lenne a Kanyar. Időt és energiát nem sajnálva ügyeskednek a Photoshop és InDesign rajzprogramokban, hogy minden cikk egyedi kinézetet kapjon és igazán figyelemfelkeltő legyen.

4a22ab0e593603475984f109b8b0c6f1.jpg

Szponzoros: Az egyik legfelelősségteljesebb munka az övék, hiszen a szponzorosok felelnek az újság pénzügyi hátteréért. Nagydumás csapatuk emailekkel és személyes találkozókkal, telefonokkal bombázza a cégek marketing osztályait, hogy rávegyék őket arra, hogy pénzért hirdetést csempésszenek az újságba.

giphy_3.gif

Fotós: Fotósaink az összes eseményen pörögnek, hogy a legjobb pillanatokat megörökítsék. Legyen szó interjúról, szerkesztőségi fotózásról vagy sima buliról, a fotós mindig jelen van és levakarhatatlan paparazzoként üldözi az embereket egy jó kép kedvéért.

tumblr_mupouhll361rgjlamo1_500.gif

Lektor: Könyörtelen nyelvtanzseni, aki a legapróbb vesszőhibákat is kifüstöli az újságból.  Nincs J helyett LY, sem egybeírás, a lektor vérszemet kapva korrektúráz ki mindent, ami a szerkesztők figyelmét elkerülte.

friendsuni-grammar_gif.gif